POLICIJA UTVRDJUJE INENTITET NASTRADALE ŽENE U NIŠU

NIŠ

 

 

Policija radi na utvrđivanju identiteta starije žene koja je stradala na pružnom prelazu 11. avgusta, na području opštine Palilula u Nišu, kada je oborio teretni voz.

Žena je u nesreći zadobila povrede opasne po život kojima je sutradan podlegla u Kliničkom centru u Nišu.

 

S obzirom na to da kod sebe nije imala lična dokumenta, a niko od rodbine ili prijatelja nije prijavio nestanak žene koja odgovara njenom opisu, policija poziva građane da, ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o preminuloj, u cilju efikasnije identifikacije, obaveste Policijsku upravu u Nišu na brojeve telefona 192, 018/ 503-207 i 018/ 503-316.

 

Na osnovu nalaza obdukcije, utvrđeno je da je žena bila zaživotne starosti između 70 i 75 godina, visine 150 centimetara, slabe telesne konstitucije, ovalnog lica, sede kose dužine oko 12 centimetara, tamnosivoplavih očiju, sa nekoliko bradavica na levom obrazu i vratu, kao i da joj je nedostajalo dosta zuba.

 

Na sebi je, u trenutku nesreće, imala tamnoplavu košulju dugih rukava, crnu suknju od debljeg materijala, punije braon unihop čarape i plave espadrile sa belim đonom. Nosila je crnu platnenu torbu.

 

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare