Policija ispituje ko je koga pretukao

 

VRANJE

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju preduzimaju sve mere i radnje iz svoje nadležnosti na rasvetljavanju svih okolnosti u vezi dve odvojene prijave fizičkog napada u Ulici kneza Miloša u Vranju, nedaleko od prostorija Narodne stranke i u blizini jednog biračkog mesta za izbore za članove nacionalnih saveta nacionalnih manjina.

„Policiji je u nedelju oko podneva Đ. R. predsednik Gradskog odbora Narodne stranke prijavio da ga je nedaleko od prostorija stranke napalo više osoba, dok je B. P. predsednik biračkog odbora ispred Srpske napredne stranke prijavio da ga je u blizini biračkog mesta napao Đ. R. iz Narodne stranke.

Odmah po prijavi ovih događaja policija je izašla na lice mesta i o svemu obavestila nadležno tužilaštvo. Takođe, policija je došla i u Zdravstveni centar u Vranju po prijavi Đ. R. da mu jedna osoba upućuje pogrdne reči.

Policija je u vezi svih događaja konsultovala Osnovno javno tužilaštvo u Vranju koje je naložilo da se sa svim akterima obavi razgovor i da se potom izveštaj prosledi ovom tužilaštvu“, navedeno je u saopštenju policije.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare