POLICAJCI U PREŠEVU NAŠLI DVE NAPUŠTENE BEBE IZBEGLICE

 

BEOGRAD-PREŠEVO

Sindikat zaposlenih u policiji saopštio je danas da su dvojica policajaca u Preševu spasila  početkom oktobra dve bebe koje su roditelji izbeglice ostavili pogred ograde.

Pripadnici MUP-a Rajko Popov i Slobodan Zlatanović su 2. oktobra pronašli napuštene dve bebe u delu pored jedne ograde, saopštio je taj sindikat.

Policijski službenici su hitno reagovali i napuštene bebe predali zdravstvenim radnicima kako bi se utvrdilo da nemaju zdravstvenih problema, dodaje se u saopštenju.

Sindikat zaposlenih policije javno pohvaljuje policijske službenike koji su još jednom pokazali koliko velika srca imaju pripadnici MUP-a i kolika humanost vlada među njima.

U saopštenju tog sindikata, koje je potpisao predsednik Dejan Đukić se navodi ida su oni “svojim postupkom pokazali Evropi i svetu pravu sliku policije Srbije”.

Taj sindikat je pozivao i medije da javno izraze zahvalnost policijskim službenicima koji su spasili dva mala života “i tako prenesu javnosti da će policija Srbije uvek brinuti o svim građanima koji se nalaze na njenoj teritoriji”.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare