POKS ima novo saopštenje

LESKOVAC

POKS Leskovac ima novo saopštenje koje objavljujemo u integralnoj verziji , bez pravopisnih i gramatičkih korekcija.

Razlog za ovo je jednostavan, u pitanju je stranka koja je u Skupštini Srbije a u vlasti sa SNS-om u Novom Sadu i možda još negde, štro znači da imaju novac da plate nekog ko će da im sastavlja, ili bar upristoji ,saopštenja. Sa naše strane je više nego dovoljno što im ustupamo prostor besplatno za objavljivanje njihovih sastava.

Evo i saopštenje, sa sve naslovom koji su oni stavili.

STRAŠNO
U BEOGRADU SINOĆ OBELEŽENO 15 GODINA NEZAVISNOSTI KOSOVA.

POKS Leskovac osuđuje dvoličnu politiku državnog rukovodstva u kome se jedno saopštava, obećava i emituje kako u skupštini RS, tako i u svim medijima da je Kosovo i Metohija i da se ne priznaje, a u suštini se uveliko radi na realizaciji i inplantaciji celog Francusko-Nemačkog sporazuma u tišini.
POKS Leskovac se posebno odupire takvom politikom jer je naš slobodarski Leskivac dao najviše učešća u odbrani Kosova i Metohije u ratu 99 godine protiv NATO alijanse, a koja i sad posle 23 godina dolazi sa ponudom da ono što u ratu odbranismo, sad nas preko politike i stranke SNS sada predamo. Ako aktuelna vlast ne priznaje tzv. Kosovo cemu onda ovo i kako je
Srpski narod je sinoć doživeo nezapamćeno poniženje i sramotu.
POKS osuđuje da u Beogradu je sinoć obeležena15.godišnjica nezavisnosti tkzv.Kosova.Ovaj događaj je organizovala Kancelarija za vezu Prištine u Beogradu,
Pitamo ko je to dozvolio i zar nije to bas jedna od stavki zahteva u Francusko-Nemačkom. Sporazuma?

Pokret Obnove Kraljevine Srbije se snažno protivi organizovanoj
proslavi godišnjice nezavisnosti južne srpske pokrajine u centru srpske prestonice gde su prisustvovali politički predstavnici Albanaca sa juga centralne Srbije ,predstavnici civilnog društva u Beogradu i predstavnici međunarodnih diplomatskih misija.
Za vreme održavanja ovog sramnog i nezakonitog događaja, Aleksandar Vučić se smeškao obilazeći Sajam turizma i naravno ni jednu jedinu reč nije rekao o sramoti koja je priređena Srbiji večeras a koju je morao da spreči jer je u suprotnosti sa Ustavom Srbije.
POKS će u Leskovcu narednih danima održati sastanak sa svojim koalicionim partnerom novim DSS u okviru koalicije ,, NADA,, gde ćemo dogovoriti dalje aktivnosti u okviru Patriotskog bloka i konkretnih političkih aktivnosti protiv potpisivanja Francusko–Nemačkog sporazuma.
Krajnji cilj celokupne naše borbe i politička poruka građanima Leskovca je “NE KAPITULACIJI,, i predaja Kosova i Metohije, što nas opominju naši poginuli heroji na Paštriku i Košarima i monjumentalni spomenik sagrađen i otkriven prošle godine u kasarni Sinkovac sa svim 255 poginulim herojima.
Sastanak patriotskog bloka će se održati u subotu, zaključke sa sastanka i naše dalje aktivnosti ćemo informisati građane putem medija.

POKS Leskovac
Info služba
Predstavnik POKS
Leskovac Saša Stevčić.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare