Pogledajte na šta su u Gornjem Bunibrodu potrošili 600.000 dinara

LESKOVAC

Mesna zajednica Gornji Bunibrod je uredila centar sela tako što su pešački deo popločali ciglam. Postavljene su i klupe. U ove namene utrošeno je oko 600 hiljada dinara. (kraj) IS/MN

Prati
Obavesti me o
guest

6 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Stojko
Stojko
5 meseca pre

A cigle od pobratima sa ciglanu….

Srboljub
Srboljub
5 meseca pre

U razgovoru sa jednim meštaninom sela Živkova,rečeno mi je da je škola u Živkovu loše uradjena,obzirom na sredstva koja su uložena.

Lepi
Lepi
5 meseca pre

Lepo sam na skupštini rekao, čarobnjak iz Bunibroda samo omašio boju cigala umesto žute stavio crvene a mi se nalazimo u zemlji Oz ode niko nikome ne polaže račune.

Axi
Axi
5 meseca pre
Odgovori  Lepi

Čarobnjak kako ga nazivate ne ulaže samo u njegovo selo već i sva okolna sela počev od G.Guberevac,D.Guberevac,G.Buninbrod,D.Bunibrod,Žizavica i Badince,da nije bilo njeg nikad nebi imali vodu,redovno se angažuje da popuni rupe ili ako je veća ruta odradi asfalt,i još mnogo toga da se ne nabraja…Da nepolaže račune sigurno se nebi borio i za ostala sela…Možda treba Vama da položi račune???Pozzz dobićemo mi dosta toga dok se on kao LAV bori za naša sela!

Stojko
Stojko
5 meseca pre
Odgovori  Axi

Ja sam doveo vodu sta laprdas? I vodu smo progurdli bez saglasnosti MZ.ende. jer su nesposobme. Svako srlo dobija za sebe novac ,malo morgen da su pare od njega stigle u Guberevac. Ds preletach

Miki
Miki
5 meseca pre

Mora da su napravili i podzemni parking za te pare????