Podeljene pare za medijske sadržaje u Vranju

VRANJE

Gradsko veće u Vranju danas je donelo odluku o raspodeli sredstava za sufinansiranje javnog interesa u medijskim sadržajima. Ove godine u te svrhe opredeljeno je 25 miliona dinara iz gradskog budžeta.

Najviše para, kao što je to već slučaj nekoliko godina, dobile su dve lokalne televizije Vranjska plus i Radio televizija Vranje. Tu je i Radio televizija Bujanovac koja je dobila 600 hiljada dinara. Za njih je izdvojeno skoro 21 milion dinara. Vranjska plus i RTV Vranje dobile su novac i za svoje portale, a ova druga medijska kuća i za radio.

OK radio za dva projekta dobiće ukupno 1.050.000 dinara. Od toga samo za njihov internet portal predviđeno je 350 hiljada dinara.

Grad će novcem građana Vranja podržati i internet portale Vranje ews sa 550 000 dinara,  Info puls sa 350.000, vranjski Online Magazin sa 200.000, dok će Portal „Pčinjski o17“ iz Bujanovca dobiti 150.000 dinara.

Para je bilo i za PR Agenciju za marketing SKAY MEDIA TEAM Ranutovac, Radio stanicu „Radio Skay“, koji je dobio 150.000 i Radio Ritam 700.000 dinara.

Kopernikus iz Beograda dobio je pola miliona dinara.

On je očigledno važniji od svih drugih medija sa juga Srbije koji svakodnevno izveštavaju iz Vranja.

Za ostale je i suvišno komentarisati, s obzirom da se priča godinama ponavlja. Toliko o stavu ove vlasti da će se parama Vranjanaca finansirati samo projekti medija iz Vranja.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare