Počinje emitovanje predstava Pozorišta lutaka na jutjub kanalu

NIŠ

Pozorište lutaka danas, u četvrtak 19. marta u 18 časova, počinje emitovanje predstava putem Jutjub kanala. Prva predstava koju će gledaoci videti je “Radoznalo slonče”.

Priča je veoma jednostavna… Nekada davno svi slonovi su imali majušne noseve… Ali to je promenio, jednom i zauvek, jedan mali radoznao slon: ”Zašto ovo izgleda ovako, zašto je ono onako, majko? Zašto, zašto, zašto…?” Mali slon je pitao krokodila i otada svi slonovi imaju duge noseve – surle. Predstava je puna ritma i plesa, a  posebnu čaroliju i lepotu igre čine lutke.

Predstavu je po romanu R. Kiplinga režirao Viktor Klimčuk, a uloge tumače: Nataša Ristić, Marija Cvetković, Srđan Miljković, Davorin Dinić, Mirjana Đorđević i Tatjana Milenković. Link ka kanalu biće objavljen na Facebook stranici Pozorišta lutaka sutra u 18.00 časova.

Na ovaj način Pozorište lutaka učestvuje i u kampanji “Pozorište u tvojoj sobi” koju je pokrenulo Udruženje za razvoj pozorišta za decu i mlade ASITEŽ kojoj su se pridružila mnoga pozorišta iz zemlje i regiona.

Podsećamo, Pozorište lutaka će emitovati svoje predstave u uobičajenim terminima predviđenim za igranje predstava, četvrtkom u 18.00 i nedeljom u 11.30. Ostalim danima Pozorište će emitovati spotove, inserte iz predstava i druge zanimljive sadržaje vezane za luktkarstvo i pozorišno stvaralaštvo za decu i mlade.

#pozorišteutvojojsobi 

#poveditedeteupozorište

                                                                                                                               Pozorište lutaka

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare