Počeo sa radom leskovački Akva park, cene ulaznica “opalija”

POČEO SA RADOM LESKOVAČKI AKVA PARK

Akva park u Leskovcu je počeo sa radom na prostoru od 15.000 metara kvadranih sa 1.500 ležaljki. Radno vreme je od 10-19 časova. Cena celodnevne ulaznice za odrasle je 600 dinara, a poludnevne 400. Dnevna ulaznica za decu je 300, poludnevna 200 dinara, a dnevna porodična 1.000 dinara, dok je poludnevna 700 dinara. Iznajmljivanje dve ležaljke i suncobrana košta 300, a krevet sa baldahinom 2.000 dinara.

Kompleks se sastoji od velikog broja tobogana ukupne dužine preko 400 metara, velikog bazena sa kafićem, talasnog bazena, malog bazena, svlačionice i biletarnice. U ovom kompleksu biće zaposleno 50 ljudi, a 10 spasilaca brinuće o bezbednosti kupača. Ova investicija vredna je dva miliona evra.

Otvaranju su, među ostalima, prisustvovali državni sekretar u Ministarstvu privrede Dragan Stevanović i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović koji je naznačio da je ovakav objekat dugo očekivana investicija Leskovcu.

„Bazeni su otvoreni i na taj način ono što je nedostajalo našoj turističkoj ponudi, zahvaljući članovima porodice Stojanović, vlasnicima mlekare „Gložane“, sada je upotpunjeno. Ovim će se omogućiti građanima Leskovca da zbog ovakve razonode ne moraju više da odlaze u druga mesta.”

U planu za narednu godinu je da se pored akva parka izgradi hotel i restoran.

Prati
Obavesti me o
guest

4 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Andria
Andria
2 godine pre

Hahah koji su dobili ta dva brata. Neće ni da imaju 10 kupaca dnevno. Bukvalno akva park je napravljen za bogate a ne za normalne ljude. Tako da opet će leskovcani da idu u doljevac u akva park.

TURISTIČKA PONUDA LESKOVCA
TURISTIČKA PONUDA LESKOVCA
2 godine pre

Ako ovi iz Gložane ne obogate turističku ponudu Leskovca niko neće!

aca
aca
2 godine pre

Ako ti mnogo 400 dinara sipi gorivo plati 300 dinara i idi u doljevac pa pi pivo od 400 dinara

Kad bi se zezali
Kad bi se zezali
2 godine pre

Ma za leba ima da se trpi al u aqva park ima da se ide