Počelo letnje održavanje puteva

LESKOVAC

„Kako bi omogućili da se saobraćaj na gradskim ulicama i lokalnim putevima odvija nesmetano i ove godine sa prvim lepim vremenom počinjemo sa redovnim održavanjem ulica, opštinskih i pojedinih nekategorisanih puteva na teritoriji Grada Leskovca“ rekao je gradonačelnik Leskovca  Goran Cvetanović danas,  na konferenciji za medije.


„Ovi poslovi u 2017. i 2018. godini su povereni preduzeću „Trejs PZP“ Vranje i podrazumevaju krpljenje udarnih rupa, pošljunčavanje, saniranje putnih objekata (zamenu i ugradnju cevastih propusta) i drugo. Vrednost ugovora je 30 miliona dinara po godini.“


U okviru periodičnog održavanja lokalnih puteva i gradskih saobraćajnica, koje podrazumeva presvlačenje i saniranje većih deonica, biće izvedeni radovi u ulicama Žikice Jovanovića Španca, Mlinskoj, Svetoilijskoj, na saobraćajnicama u centralnoj gradskoj zoni, na delu opštinskog puta kroz Bobište, na delu nekategorisanog puta kroz Grajevce, od Miroševca do Slavujevca i deo opštinskog puta kroz Kutleš. Za ove namene je izdvojeno ukupno 105 miliona dinara.


Istovremeno, počelo je održavanje vertikalne sabraćajne signalizacije, što je povereno JKP „Komunalac“. U ovu svrhu namenjeno je sedam miliona dinara.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare