Počeli sa radom lokali hotela “Beograd”

LESKOVAC

Prva faza radova na hotelu „Beograd“, koja podrazumeva rekonstrukciju fasade i opremanje četiri lokala, je završena i oni su zvanično počeli sa radom. Ukupna investicija iznosi sedam miliona evra. Tim povodom održana je konferencija za medije na kojoj su učestvovali gradonačelnik Leskovca, Goran Cvetanović, i investitori, Dragan Stanisavljević i Siniša Ristić. Gradonačelnik je konstatovao da smo svedoci toga da se u našem gradu neprekidno i radi i gradi i da je iz dana u dan sve više modernih zgrada i zdanja koje krase dobro poznate, i svima drage, ulice.

„Obnova, modernizacija i adaptacija kultnog hotela „Beograd“ je naišla na sveopšte odobravanje i ushićenje naših sugrađana. Raduje me što centar našeg grada dobija novo ruho, koje će doseći svoj maksimum kada radovi na izgradnji trga vredni 223 miliona dinara budu završeni. Biće to jedna lepa, funkcionalna celina i grad će biti mnogo moderniji, mnogo savremeniji i lepši.“

Druga faza rekonstrukcije obuhvatiće radove na izgradnji velikog restorana, dva kafića, panoramskog lifta i skaj-kafea, velike i male svečane sale i kongresne sale, opremanje hotelskih soba, saune i teretane. Dragan Stanisavljević je istakao da u ovaj projekat otpočeo u maju i da će, kada radovi budu završeni, oko 130 radnika zasnovati radni odnos u ovom kompleksu.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare