Počeli radovi na izgradnji objekta mesnih zajednica Milentije Popović i Rade Žunić, tvrde da je rok za prvu fazu 60 dana

LESKOVAC

Mesne zajednice „Milentije Popović“ i „Rade Žunić“, dobiće uskoro novu prostoriju, s obzirom da je počela izgradnja objekata. Vrednost prve faze izgradnje ove mesne zajednice iznosi 5,9 miliona dinara, dok je druga faza vredna 9 miliona dinara. Jelena Stanković, član Gradskog veća, tim povodm je pojasnila da izgradnja obuhvata izgradnju ulaznog hola, dve sale za sastanke, tri kancelarije i sanitarni čvor.

Novica Nikolić, direktor JP „Urbanizam i izgradnja“ kaže da je rok za završetak radova po prvoj fazi 60 kalendarskih dana.

„Što se tiče druge faze, grad Leskovac je opredelio sredstva u ovoj godini, odluka o pokretanju postupka je potpisana i biće objavljena vrlo brzo konkursna dokumentacija, čime će se, sa završetkom ovih radova, završti kompeltno obe faze, kako bi objekat u toku ove godine biti završen i u funkciji.“

Đuro Perišić, predsednik MZ „Milentije Popović“ rekao je će korist imati meštane obe mesne zajednice, a koja će i ulepšati izgled naselja Dubočica.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Harry
Harry
2 godine pre

Šta obuhvata prvu, a šta drugu fazu izgradnje ovog objekta?