Počela rekonstrukcija ulica u Sat mahali

LESKOVAC

U naselju Sat mahala u Leskovcu započeti su radovi na rekonstrukciji Radanske i Sutjeskine ulice. Vrednost radova iznosi preko 32 miliona dinara, a dužina ulica je 516 metara.

„Na moje, a siguran sam i veliko zadovoljstvo stanovnika ove dve ulice, danas započinjemo radove koje udruženim snagama finansiramo sa Ministarstvom privrede“ rekao je gradonačelnik Goran Cvetanović i pojasnio da učešće grada iznosi 18,7 miliona, dok će ministarstvo izdvojiti oko 13,3 miliona.

„Činjenica da ove dve ulice ne raspolažu adekvatnom infrastrukturom je problem koji muči njihove stanovnike, ali i rukovodstvo grada. I oni koji su pre nas rukovodili gradom govorili su o rešavanju ovog problema. Ali kao što vidite mi nismo odustali, i za 60 dana ovde ćemo šetati asfaltom, a stanovnike više neće mučiti problemi sa pucanjem cevi i poplavljivanjem domaćinstava.“

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Ivca
Ivca
4 godine pre

Svaka cast, covek radi na svim poljima dok drugi samo pricaju…

Ika
Ika
4 godine pre

Tako i treba, rešavati probleme. Dve nove ulice u gradu koje će biti asfaltirane. Pored nekoliko desetina ulica u gradu koje su asfaltirane, još toliko ulica u kojima se menja vodovodna mreža i rešavaju drugi infrastrukturni problemi. Kao što sam napisao u prvoj rečenici, tako treba raditi!