Počela dogradnja kuće porodice Karimanović: Monika dobija svoju sobu u novom domu

NIŠ

U Suvom Dolu su počeli radovi na dogradnji kuće porodice Monike Karimanović. Nedovršena kuća koju je porodica počela da gradi pre godinu dana biće završena i proširena kako bi Karimanovići imali više prostora, a Monika, koja sada upisuje srednju školu, dobila svoju sobu u kojoj će na miru učiti, družiti se sa drugaricama i provoditi slobodno vreme. Proširenje kuće obuhvata izgradnju novih prostorija, radove finansira Grad Niš za šta je izdvojeno  milion dinara. Početak radova obišla je i gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski sa svojim saradnicima i invetitorom.

                                             Minikin otac Robert Karimanović zajedno sa radnicima, koji su se od ranog jutra dali na posao, radi na izgradnji novog doma za svoju porodicu.

                     „Prezadovoljan sam zbog početka radova jer je ono što smo dogovorili sada je počelo i da se realizuje.Nadam se da će sve biti završeno za dva do tri meseca i da se uselimo u naš stan. Prioritet je Monika i želja da ona dobije svoju sobu. Stan u kome ćemo živeti Monika, supruga i ja biće površine 40 kvadrata. Dobićemo na spratu dve sobe, predsoblje i kupatilo, a u prizemlju će se nalaziti jedna soba. Nama će to biti dovoljno, a ovim putem se zahvaljujem Gradu i gradonačelnici Dragani Sotirovski koja je pokazala puno raumevanja za naše probeleme i pomogla nam da ostvarimo svoj cilj“, kazao je Robert Karimanović.

                     Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski je  istakla da je u međuvremenu, u dogovoru sa komšijama Karimanovića, odlučeno da bude uređena i ulica u kojoj se nalazi kuća porodice Karimanović i da se uvede ulično osvetljenje što je i urađeno.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare