PLATILI STRUJU, DOBILI VODU

LESKOVAC

Nakon što su platili deo duga za struju meštani Živkova su dobili I vodu.
Iz saveta ove mesne zajednice je danas saopšteno da , nakon što su izmirili 50 posto od 229.000 dinara, koliko je iznosilo ukupno dugovanje prema Elektrodistiribuciji Leskovac, žitelji Živkova ponovo imaju vodu.
“Do nestanka vode došlo je kada su radnici Elektrodistribucije, zbog nagomilanog duga, isekli strujne kablove na crpnoj stanici koja pumpa vodu kroz seosku vodovodnu mrežu iz arterskog bunara”, navodi se u saopštenju.
Zahvaljujući angažovanju svih članova Saveta mesne zajednice koji su aktivno radili na terenu, rukovodstvu leskovačke Elektrodistribucije koje je pokazalo razumevanje za meštane ovog sela, kao i samim žiteljima, problem je otklonjen, kažu.
I “obaveštavaju javnost” da se u ovoj mesnoj zajednici “ intenzivno radi na pronalaženju trajnog rešenja kako ne bi ponovo došlo do slične situacije, a olakšavajuća okolnost je činjenica da postoji zainteresovanog meštana za saradnju i redovno izmirenje obaveza u budućem period”, navode iz Saveta mesne zajednice I “nadaju se” sa će “dugoročno rešenje biti pronađeno i da stanovnici Živkova nadalje neće imati problema sa vodosnabdevanjem”.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare