Petorica vozača zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola

LESKOVAC-VLASOTINCE

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu i Vlasotincu, u toku vikenda, zadržali su petoricu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola, od kojih su trojica u Vlasotincu izazvala saobraćajne nezgode, saopšteno je danas.

Devetnaestogodišnji vozač „reno megana“ je, upravljajući vozilom sa 1,88 promila alkohola u organizmu, usled neprilagođene brzine, sleteo sa puta i prevrnuo se, a u ovoj saobraćajnoj nezgodi njegov suvozač je zadobio lake telesne povrede.

Dvadesetšestogodišnji vozač „pežoa“ je, vozeći sa 1,85 promila alkohola, takođe, sleteo sa puta i prevrnuo se na krov, a dvadesetosmogodišnja devojka koja se nalazila na mestu suvozača zadobila je teške telesne povrede.

Treća saobraćajna nezgoda dogodila se kada je pedesetčetvorogodišnji vozač upravljajući „renoom“ sa 1,39 promila alkohola u organizmu prešao u suprotnu traku i udario u „bmv“ koji je vozio tridesetčetvorogodišnji muškarac i on je lakše povređen.

Saobraćajna policija u Leskovcu isključila je iz saobraćaja dvadesetčetvorogodišnjeg vozača „bmv“ sa 1,22 promila alkohola u organizmu, kao i dvadesetdevetogodišnjeg vozača „alfa romea“ sa 1,52 promila alkohola, navodi se u saopštenju.

Protiv svih vozača će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave. (kraj) SP/MN

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare