Petnaest meseci: Ko je naredio a ko ubio Olivera Ivanovića

KOSOVSKA MITROVICA

Građanska inicijativa “Srbije, demokratija, pravda” (GI SDP) danas podseća sve nadležne institucije Kosova i Srbije kao i predstavnike međunarodne zajednice da je prošlo 15 meseci od ubistva njihovog lidera i najuticajnijeg političara sa Kosova i Metohije Olivera Ivanovića.
“Nikakav zvanični detalj ili činjenicu oko ubistva nemamo, poslednjih dana imamo izjavu Specijalnog tužioca Kosova medijima koji iznosi samo sumnje i da još uvek nema dovoljno dokaza, te da je istraga i dalje u toku.
Dok iz Srpskog tužilaštva nema čak ni izjave.
Hrabri nas podrška i interesovanje velikog broja ljudi iz Srbije i sa KiM da se ubica Olivera Ivanovića pronađe, što se moglo i videti u proteklih nekoliko meseci. Svi zajedno nećemo dozvoliti da ovo ubistvo ostane nerasvetljeno i da se zaboravi.
I nakon 15 meseci pitamo sve nadležne i Međunarodnu zajednicu ko je naručio i ubio Olivera Ivanovića a to isto pitanje ćemo postaviti i kao odbornici na današnjoj sednici Skupštine opštine Severna Mitrovica”, navodi se u saopštenju GI SDP.

1
Ostavite komentar

avatar
1 Tema komentara
0 Odgovori na temu
0 Pratioci
 
Najvise reakcija na komentar
Najvaznija tema
1 Autor komentara
Milka Skorasni komentari autora
  Prati  
Najnoviji Najstariji Najviše glasova
Obavesti me o
Milka
Gost
Milka

Ako javnosti do sada ni posle 75 dana nije dostupan policijski izveštaj u kome je naznačeno ko je sedeo za volanom vozila (u kome se nalazio Z. Babić) i koje je prekomernom brzinom smrskalo Staniku Gligorijević na naplatnoj rampi Doljevac, onda, nažalost, ne čudi što MTS već više od godinu dana ne daje nadležnom tužilaštvu transkripte sadržaja poruka mobilnog telefona ubijenog Olivera Ivanovića.