Petnaest meseci: Ko je naredio a ko ubio Olivera Ivanovića

KOSOVSKA MITROVICA

Građanska inicijativa “Srbije, demokratija, pravda” (GI SDP) danas podseća sve nadležne institucije Kosova i Srbije kao i predstavnike međunarodne zajednice da je prošlo 15 meseci od ubistva njihovog lidera i najuticajnijeg političara sa Kosova i Metohije Olivera Ivanovića.
“Nikakav zvanični detalj ili činjenicu oko ubistva nemamo, poslednjih dana imamo izjavu Specijalnog tužioca Kosova medijima koji iznosi samo sumnje i da još uvek nema dovoljno dokaza, te da je istraga i dalje u toku.
Dok iz Srpskog tužilaštva nema čak ni izjave.
Hrabri nas podrška i interesovanje velikog broja ljudi iz Srbije i sa KiM da se ubica Olivera Ivanovića pronađe, što se moglo i videti u proteklih nekoliko meseci. Svi zajedno nećemo dozvoliti da ovo ubistvo ostane nerasvetljeno i da se zaboravi.
I nakon 15 meseci pitamo sve nadležne i Međunarodnu zajednicu ko je naručio i ubio Olivera Ivanovića a to isto pitanje ćemo postaviti i kao odbornici na današnjoj sednici Skupštine opštine Severna Mitrovica”, navodi se u saopštenju GI SDP.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Milka
Milka
5 godine pre

Ako javnosti do sada ni posle 75 dana nije dostupan policijski izveštaj u kome je naznačeno ko je sedeo za volanom vozila (u kome se nalazio Z. Babić) i koje je prekomernom brzinom smrskalo Staniku Gligorijević na naplatnoj rampi Doljevac, onda, nažalost, ne čudi što MTS već više od godinu dana ne daje nadležnom tužilaštvu transkripte sadržaja poruka mobilnog telefona ubijenog Olivera Ivanovića.