Penzioneri na moru o trošku opštine

NIŠ

 

Penzioneri sa područja Gradske opštine Medijana, njih 200, putovaće ove godine na letovanje u Grčku, o trošku ove opštine. Uslov je da njihova penzija ne prelazi iznos od 23.700 dinara i da isključivo imaju prebivalište na području Gradske opštine Medijana.

O uslovima putovanja sa predstavnicima penzionerskih udruženja u Nišu razgovarao je predsednik Gradske opštine Medijana, Milan Krstić.

-Ideja je da na ovo letovanje idu penzioneri koji nikada nisu imali priliku da vide more i uživaju, jer su to svojim radom i požrtvovanjem za decu, unuke i uopšte društvo zaslužili – rekao je Krstić i dodao: – Ovom akcijom nastavljamo brigu o našoj starijoj generaciji. Organizovali smo prošle godine besplatne izlete za penzionere do banja po njihovom izboru, u toku je škola kompjutera takođe na zahtev sugrađana koji žele da se edukuju i nastavićemo da ispunjavamo zahteve građana u okviru novčanih mogućnosti koje Gradska opština Medijana ima, dodao je prvi čovek najveće niške opštine.

Predstavnici udruženja koja okupljaju penzionere sa područja niške Medijane pozdravili su akciju naglasivši da nikada nisu imali veću podršku i razumevanje od lokalne samouprave na čijem području žive i rade nego sada. Svestrano će se uključiti u organizaciju kako bi besplatan odmor dobili penzioneri koji ispunjavaju predviđene uslove.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare