Pedagoški fakultet nagrađuje najbolji literarni rad, fotografiju i slogan

VRANJE

Pedagoški fakultet u Vranju raspisao je nagradni Konkurs na koji mogu učestvovati svi učenici treće i četvrte godine srednjih škola iz južne i istočne Srbije.

Na literarni i foto konkurs, kao i konkurs za najbolji slogan mogu se prijaviti srednjoškolci iz Pčinjskog, Jablaničkog, Nišavskog, Borskog, Zaječarskog, Pirotskog, Topličkog i Kosovsko-pomoravskog okruga.

Svi koji žele da učestvuju na literarnom konkursu potrebno je da dostave pisani sastav, esej, pesmu, priču … na jednu od sledećih tema: „OMG, nzm nišš, totalno sam zabagovao! – kako govori moja generacija?“,  „Prijateljstvo u književnosti i životu“ i „Priče iz starine“.

Fotografije se šalju na jednu od sledećih tema: „Nebo“, „Šta kriju trgovi“, „Lepota čitanja“, „Lepota druženja“.

Jedan kandidat može poslati najviše četiri fotografije.

Prvo mesto osvaja fotografija sa najvećim brojem lajkova na instagram profilu Pedagoškog fakulteta u Vranju.

Što se slogana tiče on je prilično zanimljiv, a jedan kandidat može poslati najviše tri slogana. Slogan treba da odgovori na pitanje „Kako obrazovanje u slogan da stane?“

Učesnike Konkursa očekuje bogat nagradni fond.

Zainteresovani radove mogu poslati poštom na adresu: Pedagoški fakultet u Vranju, Partizanska 14, 17500 Vranje ili na mejl:  konkurspedagoskifakultet@gmail.comnajkasnije do 20. marta 2023. godine.

Proglašenje pobednika i uručenje nagrada obaviće se na Dan Pedagoškog fakulteta u Vranju, 7. aprila.

To je samo jedna od brojnih aktivnosti koje ova visokoškolska ustanova u Vranju organizuje povodom tri decenije svog rada.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare