Pavle Vilček iz škole u Aleksinačkom rudniku u svetskom finalu takmičenja iz engleskog jezika Hippo

ALEKSINAČKI RUDNIK

Pavle Vilček iz Osnovne škole,, Jovan Jovanović Zmaj,,, u Aleksinačkom rudniku u svetskom je finalu takmičenja iz engleskog jezika Hippo

Pavle, koji je učenik osmog razreda, a mentora mu Vesna Dimitrijević, je ove godine bio najbolji i na okružnom i na republičkom takmičenju osvojivši neprikosnoveno prvo mesto.

Pavle je imao i izuzetan uspeh na Međunarodnom takmičenju iz engleskog jezika Hippo i plasirao se direktno u svetsko finale koje će biti održano u Italiji u septembru.

Plasman Pavla direkno u finale je izuzetan uspeh, naročito, jer je on imao jedan od najboljih rezultata u svojoj kategoriji i samim tim se direktno plasirao u svetsko finale dok će ostali takmičari iz njegove kategorije koji su imali manji broj bodova morati prvo da se takmiče u evropskom polufinalu krajem maja kako bi se eventualno plasirali na svetsko finale.

Pavle će imati tu čast i priliku da na jesen u Italiji odmeri svoje znanje sa najboljim takmičarima sa svih strana sveta.

Pavle ima puno uspeha na takmičenjima do sada. Prošle godine osvojio je treće mesto na republičkom takmičenju iz geografije, prva mesta i na okružnom iz hemija i fizike , ima osvojena jedno od prva tri mesta i na okružnom iz matematike, a imao je uspeha i na nekim nagradnim konkursima. (kraj) MS/LJS

На слици може бити: 7 особа и текст

Све реакције:

162162

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare