Parking servis traži uvođenje ekstra zone u pojedinim gradskim ulicama

VRANJE

Gradsko veće u Vranju, u četvrtak, prihvatilo je zahtev JKP „Parking servis“ o izmeni režima parkiranja u pojedinim ulicama na teritoriji grada.

Promene se odnose na uvođenje ekstra zone u ulici Stefana Prvovenčanog, na potezu od pošte do Ulice Moše Pijade, zatim Dr Dimitrija Jovčića, Beogradskoj i Ive Lole Ribara, u kojoj će vreme zadržavanje vozila biti ograničeno na 120 minuta. Zahtev se odnosi i na obeležavanje dodatnih parking mesta u Njegoševoj, Hercegovačkoj, Žikice Jovanovića Španca, Ivana Milutinovića i Ulici Heroja sa Košara.

„U skladu sa ovim zahtevima najpre će biti izmenjen Projekat tehničkog regulisanja saobraćaja na teritoriji grada Vranja. O svim promenama građani će blagovremeno biti obavešteni“, rekla je na konferenciji za novinare gradska većnica Danijela Milosavljević.

Usvojen je i Predlog projekta „Smart učionica-Mladi za budućnost“. Većnica kaže da će projektom biti obuhvaćeno 10 učenika srednjih škola od prvog do četvrtog razreda.

Ona je dodala da će svi zainteresovani moći da se prijave, a nakon sprovedenog testiranja biće objavljeni rezultati. Sve informacije o datumu i mestu održavanja testiranja biće objavljeni na sajtu grada i u medijima.

Na sednici je prihvaćen i Izveštaj o radu Gradskog štaba za vanredne situacije za 2020. godinu, kao i Predlog Komisije za dodelu sredstava crkvama i verskim zajednicama iz budžeta grada Vranja za tekuću  godinu.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare