Paketići za klince u dežurnom vrtiću “Ciciban”

LESKOVAC

Tek minuli novogodišnji i predstojeći Božićni praznici tradicionalno spadaju u dane kada poklanjamo i primamo poklone, a njima se, razumljivo, najviše raduju deca.

U vrtiću „Ciciban“, dežurnom u vreme zimskog raspusta, mališanima je paketiće i ukrase podelio gradonačelnik Goran Cvetanović.

Na bini je najstarija grupa mališana izvela novogodišnju predstavu, najavljujući dolazak Deda mraza, koji dobroj deci donosi poklone. Paketići su stigli, ali ih je, umesto najpoznatijeg dede, doneo gradonačelnik Goran Cvetanović.

Utisak je da to deci nije bilo mnogo važno, pa su požurila da što pre stignu do nove ture slatkiša i igračaka.

„Ovim simboličnim gestom želeli smo da, bar malo, doprinesemo dečjoj radosti zbog praznika, a ako smo time podstakli bar jedan osmeh na njihovim licima, naša misija je ispunjena. Koristim priliku da ovim, ali i svim ostalim mališanima i njihovim roditeljima, čestitam predstojeći Badnji dan i najradosniji Hrišćanski praznik, Božić, sa željom da ga provedu u zdravlju, radosti i veselju“ rekla je gradska portparolka Aleksandra Stojanović.

U vreme zimskog raspusta, Vrtić „Ciciban“ je dežuran i prihvata decu i iz ostalih objekata, pa ih je ovog prepodneva bilo više od sto.

Osim paketića, gradonačelnik Cvetanović i njegovi saradnici poklonili su deci i novogodišnje ukrase.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare