Otvorena poslovnica Pošte Srbije u UKC Niš

NIŠ

Lekari zaposleni u UKC Niš ali i pacijenti kao i oni koji im dolaze u posetu pa i Niškije koje žive u neposrednoj blizini ove zdravstvene ustanove ubuduće će moći u okviru samog Kliničkog centra da obave poslove koji su vezani za odlazak do Pošte. Naime, tokom vikenda je u okviru nove zgrade UKC Niš otvorena poslovnica Pošte Srbije. Poslovnica se nalazi u prizmelju nove zgrade UKC-a u centalnom delu. Na ovaj način se izlazi u susret ne samo zaposlenima u ovoj zdravstvenoj ustanovi već i građanima u ovom delu grada. Radno vreme poslovnice je od 8 do 19 sati.

     „Pošta Srbije je državno javno preduzeće i ona je kao društveno odgovorno pravno lice gde je građanima najpotrebnija.Zahvaljujući direktoru Univerzitetskog kliničkog centra profesoru dr Zoranu Perišiću i njegovim saradnicima kao i našem direktoru Zoranu Đorđeviću Pošta je krenula sa otvaranjem poslovnica  gde za to postoje potrebe stanovništva, a UKC je jedno od tih mesta. Ovde je zaposleno preko 3.500 ljudi, na Klinikama je veliki broj pacijenata i rođaka koji ih posećuju i zaista je velika potreba da se tu nađe i naša poslovnica“, kaže Dragan Đorđević, rukovodilac radne jedinice Pošte Niš.

     Prema rečima nadležnih  Univerzitetskg kliničkog centra ovo je dokaz dobre saradnje Pošte Srbije i UKC-a.

    „Univerzitetski klinički centar je sa oko četiri hiljade zaposlenih jedan manji omanji grad, tu su i ležeći pacijenti koje obilaze članovi njihovih porodica a i veliki broj građana živi u blizini Kliničkog centra pa će ova ekspozitura Pošte svima njima puno značiti“, kažu u UKC Niš.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare