Otvorena online pijaca JKP „Tržnica“

NIŠ

Za sve poljoprivrednike koji nemaju gde da plasiraju svoje proizvode ali i građane koji žele lakše da dođu do svežih namirnica, JKP „Tržnica“ Niš, na svom veb portalu, omogućila je korišćenje aplikacije gde građani mogu da pronađu i naruče sveže proizvode poljoprivrednih proizvođača iz Niša i okoline.

                            Shodno trenutnoj situaciji u zemlji izazvanoj virusom COVID-19, JKP „Tržnica“ Niš, kao i ostale pijace u Srbiji su zatvorene.

                            “Ovim smo došli u situaciju da građani Republike vrlo teško mogu da se snabdeju svežim proizvodima sa pijaca. Takođe, većina proizvođača i distributera poljoprivrednih i drugih proizvoda, ranije plasiranih na pijacama, nisu više u mogućnosti da svoje proizvode plasiraju na ovaj načinž,” istakli su iz JKP Tržnica.

                           U aplikaciji JKP “Tržnice” se nalaze podaci o ponuđačima (naziv, broj telefona, adresa, email adresa) kao i o proizvodima koje kod njih možete nabaviti.

                          Na kartici detalja prodavca vidi se i dodatni opis, ukoliko postoje neke specifičnosti (dostava besplatana ili ne ili besplatna za porudžbine preko nekog iznosa). Na kartici detalja proizvoda mogu se pogledati svi prodavci koji taj proizvod imaju u ponudi.

                          Na veb portalu je takođe moguće pretraživati artikle, prodavce kao i dobiti spisak svih prodavaca u tabelarnom obliku. Moguće je ponuđače pretraživati i po proizvodu, ukoliko neko želi da kontaktira svakog od njih i proveri uslove kupovine.

                      ” Prodavci nisu ograničeni samo na niški region. Ideja je da pomognemo svim građanima naše republike,” navodi se u saopštenju.

                      Podaci se ažuriraju svakodnevno a oglašavanje prodavaca je besplatno.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare