Otvoren Javni poziv za podnošenje predloga za dodelu javnih priznanja za Dan grada

VRANJE

Кomisija za mandatno-imunitetska i administrativna pitanja i izbor i imenovanje Skupštine grada Vranja, raspisala je Javni poziv za podnošenje predloga za dodelu javnih priznanja u 2022. godini za Dan grada, 31. januar – Dan oslobođenja Vranja 1878. godine.

Predlog za dodelu javnih priznanja može podneti svako fizičko i pravno lice sa teritorije grada Vranja. Predlog mora sadržati lične podatke kandidata za dodelu javnih priznanja, njegovu biografiju, postignute rezultate i obrazloženje u skladu sa uslovima utvrđenim ovom odlukom.

Biće dodeljena „Specijalno javno priznanje 31. januar“ i „Javno priznanje 31. januar“.

Prema propozicijama konkursa javna priznanja se mogu dodeliti istom licu samo jednom.

„Specijalno javno priznanje 31. januar“ može dobiti fizičko lice za izuzetne dugogodišnje rezultate i dostignuća u oblasti naučnog i umetničkog stvaralaštva, od značaja za afirmaciju grada Vranja. Dodeljuje se jedno „Specijalno javno priznanje 31. januar“ i to u vidu diplome sa novčanim iznosom.

„Javno priznanje 31. januar“ može se dodeliti fizičkom i pravnom licu za izuzetne dugogodišnje ili jednogodišnje rezultate i doprinos u razvoju i unapređenju privrede, privatnog preduzetništva, društvenih delatnosti, odbrane i zaštite, bezbednosti građana, kao i drugim oblastima od značaja za grad Vranje.

Može se dodeliti do šest javnih priznanja, odnosno po tri fizičkim i pravnim licima.

Prioritet imaju fizička i pravna lica sa izuzetnim dugogodišnjim rezultatima i ostvarenjima.

„Javno priznanje 31. januar“ dodeljuje se u vidu diplome sa novčanim iznosom.

Fizička i pravna lica ne mogu sama za sebe podnositi predloge za dodelu javnih priznanja.

Predlozi se dostavljaju Skupštini grada Vranja – Кomisiji za mandatno-imunitetska i administrativna pitanja i izbor i imenovanje, sa naznakom – Predlog za dodelu javnih priznanja za Dan grada, najkasnije do 15. januara 2022. godine. Neblagovremeni i nepotpuni predlozi neće se uzeti u razmatranje.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare