Otvoren Info centar u Vranjskoj Banji

VRANJE, VRANJSKA BANJA

U Sat kuli u centru Vranjske Banje, predsednik ove gradske opštine, Nebojša Bogdanović i direktor Turističke organizacije Vranje, Saša Ivanov otvorili su Info centar.

„Otvaranjem Info centra popularisaćemo mnoge potencijale Vranjske Banje koji su šansa za razvoj ovog mesta. Ovde će turisti moći da dobiju sve informacije koje se odnose na smeštajne kapacitete i prirodne lepote ovog turističkog i banjskog mesta“, rekao je predsednik opštine Bogdanović.

Otvaranje Info centra u Vranjskoj Banji od velikog je značaja, tim pre, što posetioci do sada nisu imali gde da dobiju podatke o turističkoj ponudi i smeštajnim kapacitetima.

„Posao je dobilo petoro ljudi među kojima su i turizmolozi koji će moći da komuniciraju kako sa domaćim tako i stranim turistima. Jedna od aktivnosti Info centra biće promocija privatnog smeštaja. Tu će moći da dobiju i informacije o turističkim destinacijama u Vranju i okolini, kulturno istorijskim spomenicima i objektima koje treba posetiti“, rekao je direktor Turističke organizacije Vranje, Ivanov.

U okviru Info centra je i suvenirnica.

Svečanosti su prisustvovali predsednik Skupštine grada Vranja, dr Dejan Tričković, pomoćnik gradonačelnika dr Aleksandar Stajić i članovi Gradskog veća, Mića Mladenović i Ivan Stanković.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare