OTPADNE VODE IZ RUDNIKA “LECE” IZLILE SE U JABLANICU

MEDVEDJA

(Dopsiništvo RTS)

Deo otpadne vode iz Flotacije rudnika “Lece” kod Medveđe izlio se juče u reku Jablanicu kada je popustio bedem u dužini od pet metara koji se nalazi uz sam pogon.

Nadležne ekipe opštine Medveđa zajedno sa radnicima Rudnika hitno su reagovale pa je navučena zemlja i nasip učvršćen.

Predsednik opštine Medveđa Nebojša Arsić kaže za RTS da je situacija pod kontrolom i da nema bojazni od veće ekološke katastrofe.

Uzorci vode iz Jablanice su uzeti pa se rezultati analize očekuju narednih dana.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Neša
Neša
8 godine pre

Još jedna u nizu prevara u stilu gazde SNS-a. Svi mi lji živimo ovde znamo šta “doktor” sa primanjima od 2.000,000 (dobro ste proćitali 2,miliona dinara za 6 meseci na vlasti) može da obeća i izjava, bez 2 prsta obraza. Na terenu su bile sve moguće inspekcije i po njihovim izveštajima sve je to samo jedna najobičnija medijska farsa, u stilu gazde SNS-a. Za sve što je urađeno na flotaciji Rudnika Lece ponajmanje je zaslužan predsednik opštine Mesveđa dr Nebojša Arsić. Isključivo su zaslužne nadležne službe koje svoj posao obavljaju kada je to potrebno. Gospodo, svima nam je dosta floskule “Mediji su moji”, doktor Arsić koristi sistem gazde SNS-a i misli da se tako može varati narod. Problem je što se za svaki urađeni posao mora izneti dokaz. Najmanji problem je uputiti novinarima izjavu, koju oni slepo prenesu. Ko je dobio donaciju država, on prenosi sve a ko nije, (poput Jug Press-a) taj je koliko, toliko objektivan.