Otkazan Sajam automobila u Nišu, cenu zakupa im povećali 115 posto

NIŠ

Nakon 12 godina tradicije, velikog rada, požrtvovanja, discipline i organizacije, odlučio sam teška srca da sajam automobila u Nišu ove godine ne održimo, napisao je na svojoj facebook strani idejni tvorac i direktor Sajma automobila u Nišu Oliver Paunović.

„Neka ostane zabeleženo u istoriji Niša zašto prekidamo ovu tracionalnu manifestaciju. Kada je auto industrija u velikoj krizi, a i sami ne znamo šta će biti sutra, cena hale Čair prema sajmu automobila u Nišu poskupela je za 115 posto. Sa druge strane prvi put ove godine izostala je i podrška grada da zajednički rešimo ovaj problem. Na naš zahtev i molbu da sajam ipak bude održan a cena korigovana, niko nije imao sluha za prijem u Gradsku kuću na ovu temu“, istakao je Paunović i dodao:

„Svih ovih godina, iako Niš nema sajamski prostor od sportske Hale Čair smo pravili prelepu sajamsku dvoranu i u Niš dovodili svetske i Evropske premijere automobila i tako stali na mapu velikih gradova koji imaju sajam automobila. Na žalost to nema ko da ceni. Sada su sve ove godine rada pale u vodu. Ko zna žašto je to dobro?“, zaključio je Paunović.

Da podsetimo Sajam automobila u Nišu, ove godine je trebalo da bude organizovan 12 put. Uprkos teškoj epidemiološkoj situaciji, City Grupa ni prošle godine nije lišila ljubitelje četvorotočkaša užitka da razgledaju nove modele, tako što su jedini u Evropi organizovali virtuelni Sajam automobila na oficijalnom sajtu sajamautomobila.com.

Sajam automobila u Nišu je najveća sajamska manifestacija u ovom delu Srbije. Za tri dana Sajam poseti veliki broj ljudi iz čitavog regiona. Oni imaju jedinstvenu priliku da u svom gradu pogledaju najnovija dostignuća iz sveta auto industrije, ali i da pazare po sniženim cenama i uz druge pogodnosti, koje inače nemaju, navodi se u dopisu upućenom Regionalnoj informativnoj agenciji JUGpress.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare