“Otadžbina” osudjuje pretnje Đorđu Vukadonoviću koje mu je uputio Simo Spasić

KOSOVSKA MITROVICA

Narodni pokret Srba sa Kosova i Metohije „Otadžbina“ najoštrije osuđuje pretnje ubistvom Đorđu Vukadinoviću, glavnom i odgovornom uredniku Nove srpske političke misli, od strane Sime Spasića samozvanog predsednika Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih sa Kosova i Metohije, saopšteno je danas.


“Đorđe Vukadinović građanima Srbije nije nepoznata ličnost. Nekadašnji je narodni poslanik i žestoki kritičar izdajničkog režima Aleksandra Vučića i njegovog Briselskog sporazuma koji je ovaj potpisao sa separatistima iz Prištine. I upravo to je glavni razlog zbog čega Simo Spasić sa megafonom po trgovima brani lik i delo izdajnika Aleksandra Vučića.
Narodni pokret Srba sa Kosova i Metohije „Otadžbina“ podseća građane Srbije da je Briselskim sporazumom Aleksandar Vučić državne institucije Republike Srbije na Kosovu i Metohiji predao separatistima u Prištini kao da su mu rod najrođeniji.
Ne treba biti mnogo pametan pa ne zaključiti da iza pretnji ubistvom Đorđu Vukadinoviću ne stoji niko drugi već sam predsednik Srbije. Ono što on misli i što namerava stavlja u usta Simi Spasiću. Sigurno je da je za svoj rad Sima Spasić nagrađen pre svega od Vučićeve privatne države kako kroz dobru apanažu tako i solidnim stambenim zbrinjavanjem. Inače Simo Spasić je zbog silovanja žene osuđen i odrobijao je tri godine zatvora pa je skandalozno da jednu ovakvu ličnost Aleksandar Vučić imenuje za predsednika udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih Srba sa Kosova i Metohije. Simo Spasić je u suštini pravo ogledalo naprednjačke vlasti jedan od pripadnika partijske policije među kojima je do skoro bio i Veljko Belivuk.
Narodni pokret Srba sa Kosova i Metohije „Otadžbina“ očekuje da će sudski organi da hitno reaguju na pretnje ubistvom Đorđu Vukadinoviću i da će se Simo Spasić ponovo naći iza rešetaka. Nažalost, imajući u vidu da je jedan ovakav lik, nasilnik i primitivac pod direktnom zaštitom predsednika Srbije a imajući u vidu dosadašnje iskustvo, pravosudni sistem države Srbije će po ko zna koji put zanemeti”, navodi se u saopštenju.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare