Osvetljenje za niški GAK

  NIŠ

Sredstvima koja su prikupljena na nedavno održanom PES turniru u organizaciji kompanije Tehnomedia i uz podršku Gradske opštine Medijana, kupljena je rasveta za potrebe Ginekološko-akušerske klinike u Nišu. Rasveta je nabavljena na zahtev rukovodstva ove klinike i uručena danas.                     

Prilikom posete Ginekološko-akušerkoj klinici u Nišu, direktor niškog GAK-a dr Dejan Mitić zahvalio je na donaciji i podršci najveće niške opštine. Istakao je potrebu dalje saradnje i sa firmom Tehnomedia, kako bi uslovi na niškoj Klinici za ginekologiju i akušerstvo, u koju dolazi veliki broj pacijentkinja iz centralne i južne Srbije, bili što bolji.

Takmičenje u okviru kojeg su prikupljena sredstva  održano je nedavno u Parku Svetog Save, a učesnici su pokazali svoje umeće na Sony PlayStation4 konzolama.                  

U  konkurenciji 62 takmičara, pobedio je Ranđel Mikić i kao nagradu dobio televizor.      Drugo mesto osvojio je Danijel Demirović i njemu je kao nagrada pripala gaming stolica, dok je trećeplasirani Jovan Stojanović osvojio zvučnik. 

U organizaciji kompanije Tehnomedia centar d.o.o. humanitarni PES turniri održani su i u Beogradu, Čačku i Zaječaru.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare