Osnovci iz niške opštine Medijana na Zlatiboru

NIŠ

Na Zlatiboru već nekoliko dana boravi grupa  od osamdesetoro učenika iz deset osnovnih škola sa područja Gradske opštine Medijana. Ovo su učenici koji su pokazali najbolje rezultate u kvizu pod nazivom „Pobedi znanjem“ i zaslužili da deo zimskog raspusta provedu na ovoj  planini. Za njih je opština Medijana iz budžeta obezbedila pun pansion i besplatnu ski opremu, uz stručnu podršku, ukoliko deca žele da se oprobaju u skijanju. Učenici su otišli na odmor u pratnji nastavnika ili direktora škola.

Njih je obišao i predsednik Gradske opštine Medijana Milan Krstić kako bi se na licu mesta uverio da deca odmor provode kako je i planirano. U razgovoru sa njima Krstić se interesovao da li su učenici zadovoljni smeštajem i ponuđenim sadržajima u okviru odmora.

Da je ovo bio pravi potez Gradske opštine Medijana govori podatak da su gotovo svi učenici već prvog dana izašli na ski stazu, da su prezadovoljni ishranom i boravkom na čistom vazduhu. Oni koji znaju da skijaju mogli su da se oprobaju na malo težim stazama, početnici su uz pomoć instruktora učili prve korake na skijama. Pored dnevnih časova organizovano je i noćno skijanje, koje kažu deca, ima posebnu draž. Za njih je najveća niška opština iz budžeta obezbedila pun pansion i besplatnu ski opremu. Učenici na Zlatiboru borave u pratnji nastavnika ili direktora škola, kažu u gradskoj opštini Medijana.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare