Osmogodišnji Andrija iz Leskovca ima tumor na mozgu , za operaciju u Tursku je potrebno 46.250 evra

LESKOVAC

Andrija mora hitno na operaciju u Koc Universiti u Tursku. Potrebno je sakupiti 46.250 evra do 18.09. do kada važi predračun koji se nalazi u prilogu ovog mejla.

Andrija(2014) iz Leskovca je rođen kao zdrava beba. Avgusta 2020 god. počinje da se žali na glavobolje,povraćanje,javljaju se konvulzije i on biva hospitalizovan na dečijoj klinici u Nišu, gde mu je data dijagnoza G40.9.

Nakon odrađenih ispitivanja i analiza u Kliničkom centru u Nišu dobija dijagnozu G 91.9 hidrocefilus, sledi operacija i tada mu je ugrađen VP-shant. Posle odrađene operacije primećujemo da je njegov vid ostećen (po navodima doktora je to posledica hidrocefilusa)

Od juna meseca njegovo zdravstveno stanje se ponovo pogorsava, opet je hospitalizovan na dečijoj klinici u Nišu, potom u Kliničkom centru u Nišu, i na kraju na Institutu za majku i dete u Beogradu, gde doktori nakon ponovljenih ispitivanja daju sledece dijagnoze H54.0, Q66.2, M21.0, M41.0, K21.9 .

Dete u tom periodu potpuno gubi vid, otežano se kreće, primećuju se promene u ponašanju, javlja se povremena mučnina i povraćanje i zbog toga se radi snimanje želuca, odgovor je da je to uzrokovano kiselinom u želucu, dobija terapiju i biva otpušten iz zdravstvene ustanove.

Kako nije bilo nikakvih poboljšanja od dobijene terapije samoinicijativno zakazujemo pregled u turskoj bolnici Koc u Istanbulu, gde su doktori nakon odrađenih snimanja ustanovili da Andrija ima tumor na mozgu koji potiskuje nerve a posledica toga su poremećaji vida, govora (usporeno govori i razmišlja), gubitak ravnoteže, promene u ponašanju, pa je sa lečenjem potrebno krenuti što pre.

Odlazak i hospitalizaciju je do sada porodica finansirala samostalno, ali kako dalje lečenje iziskuje veću sumu novca nije u mogućnosti da samostalno finansira lečenje. Sredstva su potrebna za buduća ispitivanja, hospitalizaciju, terapije, operacije…

Da Andrija pobedi opaku bolest!

Uplatom na dinarski račun: 165-7010855807-48, Addiko banka
Uplatom na devizni račun:
IBAN RS351657010855831-73
Uplatom preko pejpal platforme:
paypal.me/pokrenizivotsrb
Slanjem poruke na broj 3800 (Bilo koja mreža, cena poruke 200.00 RSD)
Svrha uplate: “Andrija Stanojević”

Fondacija Pokreni Život

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Sofia
Sofia
1 godina pre

Na zalost , pare idu Karleusi.