ORDB pruža podršku malim i srednjim preduzećima u Bujanovcu i Preševu

BUJANOVAC-PREŠEVO

Organizacija za razvoj i demokratiju Bujanovac otpočela je Program podrške za mikro, mala i srednja preduzeća u opštinama Bujanovac i  Preševo.

Organizacija je oformila volonterski Stručni tim koji će besplatno pružati savete, konsultacije i pomoć u vezi  poreskih olakšica i direktne novčane pomoći za privrednike.

Pomoć će moći da se zatraži na dva načina: telefonskim putem na broj 0631785420, radnim danima od 11-14h,  kao i putem email adrese biznispomoccovid19@gmail.com.

Ono što je potrebno da korisnici spreme pre nego konktaktiraju Tim jeste matični broj firme..

Na ovaj način ORD Bujanovac želi da da doprinos smanjenju ekonomskih  posledica pandemije COVID 19 i vanrednog stanja na jugu Srbije.

Čuvajte sebe i druge, ostanite kod kuće!

Organizata për Zhvillim dhe Demokraci në Bujanoc, ka filluar Programin e përkrahjes për ndërmarrjet e vogla dhe të mesme në komunat e Bujanocit dhe Preshevës. Organizata ka formuar një ekip profesional vullnetarësh, të cilët do të ofrojnë këshilla dhe ndihmë falas në lidhje me lehtësimet tatimore dhe ndihmat direkte financiare për ndërmarrësit, për të tejkaluar pasojat ekonomike nga pandemia dhe gjendja e jashtëzakonshme në vend. Ndihma mund të kërkohet në dy mënyra: përmes telefonit në numrin 0631785420, ditëve të punës nga ora 11:00 deri në ora 14:00, si dhe përmes email adresës: biznispomoccovid19@gmail.com. Ajo që nevoitet është që të interesuarit para se të kontaktojnë ekipin professional për ndihmë, duhet të përgatisin numrin personal të biznesit. Në këtë mënyrë ORD Bujanoc synon t’i ndihmojë ndërmarrësit, të zvoglojë pasojat ekonomike të shkaktuara nga pandemia dhe gjendja e jashtëzakonshme në Serbinë jugore. Ruani veten dhe të tjerët, rrini në shtëpi!

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare