Opština Surdulica podelila karte za utakmicu Radnik-Partizan herojima borbe protiv korone

SURDULICA

 Opština Surdulica podelila je karte za predstojeću fudbalsku utakmicu četvrt finala Kupa Srbije surduličkog Radnika i beogradskog Partizana svima onima koji su u Surdulici podneli najveći teret u borbi protiv pandemije korona virusa. U skladu sa odlukom kriznog štaba Republike Srbije, a poštujući sve propisane mere, utakmicu će  pratiti medicinski radnici, doktori, apotekari, policijaci, predstavnici komunalnih službi, volonteri, navodi se u saopštenju.

“Hvala svima koji se nisu štedeli dok su pružali pomoć drugima. Hvala lekarima, medicinskom osoblju, svim zaposlenima u zdravstvu, hvala volonterima, hrabrim policajcima i spremnim vojnicima. Veliko hvala što ste bili odgovorni, organizovani i odlučni da zajedno pobedimo pandemiju. Hvala što ste bili hrabri i saosećajni. Hvala što ste pokazali da kada je najteže mi možemo biti najbolji. Hvala vam što smo zaštitili naše roditelje, a deci pokazali kako se voli i brani svoja zemlja i svoj grad. Svojom odgovornošću pomogli ste da na kraju svi možemo da se osećamo kao pobednici. Ponosan sam na našu Surdulicu i naše ljude. Sada sam siguran da svaku bitku možemo da dobijemo. Siguran sam da možemo da izgradimo bolju i stabilniju budućnost”, izjavio je Novica Tončev, predsednik Skupštine opštine Surdulica, prenosi se u saopštenju.

Utakmica četvrt finala Kupa Srbije superligaša Radnika i Partizana igraće se u sredu 3.juna na Radnikovom stadionu u Surdulici sa početkom u 17.30 časova.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Aleksandar
Aleksandar
3 godine pre

ZC Surdulica nije imao Covid Bolnicu, a sve sto je bilo sumnjivo i to bez laboratoriskih analiza slali su za Vranje! Direktora ZC Surdulica treba smeniti i uhapsiti ,a inace ovi borci protiv Covida su Covid mogli da gledaju i prate preko TV-je. Toliko o herojima u borbi protiv Covida iz ZC Surdulica, na celu sa dr Draganom Kitanovicem zvanim “Trenca 357”!