OPSEŽNA POLICIJSKA KONTROLA

NIŠ
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu su, u toku vikenda, u cilju podizanja nivoa bezbednosti na području grada, prekontrolisali 301 osobu, 27 putničkih motornih vozila i 30 ugostiteljskih objekata i po naredbi Višeg suda u Nišu  pretresli četiri stana.

 

Policija je, prilikom pretresa stana dvadesetdvogodišnjeg muškarca pronašla praškastu suspstancu, za koju se sumnja da je opojna droga i protiv njega podnela krivičnu prijavu, u redovnom postupku, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojne droge.

 

Zbog postojanja osnova sumnje da je polomio saobraćajno ogledalo, u okolini Niša, protiv dvadesetsedmogodišnjaka je podneta krivična prijava za krivično delo uništenje i oštećenje tuđe stvari.

 

Pregledom lica i putničkih vozila policija je pronašla tri noža, dve palice, jednu metalnu cev i protiv šest osoba podnela prekršajne prijave iz Zakona o oružju i municiji. Takođe, prekršajne prijave iz Zakona o ličnoj karti podnete su protiv četiri osobe koje, zbog nenošenja lične karte.

 

Saobraćajna policija alkotestirala je 3.305 vozača, iz saobraćaja isključila 44, a četiri zadržala na trežnjenju. Zbog prekoračenja brzine kretanja podneta je 101 prekršajna prijava.

 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastaviće sa sprovođenjem pojačanih akcija na području koje pokriva Policijska uprava u Nišu.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare