Opet novinari krivi: Od danas konferencije kriznog štaba bez novinara, pitanja samo onlajn

BEOGRAD

Zbog sve veće zabrinutosti novinara, snimatelja i fotoreportera za svoje zdravlje, i nakon prigovora o ugroženosti na konferencijama za medije predsednika i članova vlade, kao i stručnjaka, od subote 11. aprila novinari će pitanja postavljati online, saopšteno je iz Kancelarije za medije.

Direktan prenos konferencija će kao i do sada će organizovati Radio-televizija Srbije i Novinska agencija Tanjug, navodi se u saopštenju Kancelarije za saradnju sa medijima Vlade Srbije.

Svi novinari koji imaju pitanja za lekare i stručnjake, mogu da ih dostave najkasnije do 14.30 sati na mejl press@gov.rs.

Iz Kancelarije za saradnju sa medijima navode da će učiniti sve da na konferencijama dobiju odgovore na pitanja pristigla do tog vremena.

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Ana
Ana
4 godine pre

Imam pitanje u vezi recepta za tablete. Recept mi je istekao a u apoteci su rekli da recept treba da se obnovi. U domu zdravlja nisu hteli da mi obnove recept pošto nije radio moj odabrani lekar. To mi je rekla dežurna medicinska sestra. Lek mi je neophodan. Molim objašnjenje. Hvala.