Opasna udarna rupa kod semafora, a sve je počelo “bezazleno”, raskopavanjem trotoara

LESKOVAC

Kamion sa velikom prikolicom, koji se kretao ulicom Pana Djukića iz pravca rga Marko Crni, je tako jako udario u udarnu rupu kod semafora, preko puta Višeg suda, da je vozač zaustavio vozilo i izašao da vidi šta se desilo.

Udarali su juče u ovu rupu na asfaltu i vozači automobila, zbog kiše se rupa nije ni videla.

A sve je počelo tako “bezazleno”.

Neki investitor, kategorija tako omiljena u ovom gradu, bar mejdu onima koji ga vode, za koga nam nadležne službe ni posle više pitanja nisu rekli o kome se radi i ko izvodi radove, je malo prekopavao trotoare po Leskovcu zbog postavljanja optičkih kablova.

Regionalnoj informativnoj agenciji JUGpress je zvanično rečeno da izvodjač radova “mora da vrati u stanje prvobitne namenene”.

Poslednji rezultat tog “vraćana u stanje prvobitne namene” je ova veoma opasna udarna rupa, zbog koje neko može da ošteti automobil ali i izazove saobraćajnu nesreću .

A pre toga, a posle “vraćanja stanja u prvobitnu namenu” , u delu skoro asfaltiranog trotoara propao je točak kamiona Vodovoda.


Jedva su ga izvukli.

Posle su nekoliko dana na tom mestu pokušavali štetu da saniraju radnici ovog javnog preduzeća.

Čitaoci nam prenose da su neki kamioni i radnici vidjeni na ovom mestu i u nedelju kako nešto rade, nisu nam rekli dal imaju natpis da bi se znalo čiji su.

Dva dana kasnije na kolovozu je i dalje bila udarna rupa.

Naravno da je ključno pitanje, a možda i samo pitanje radi pitanja , da li sve ovo plaćaju gradjani Leskovca?

I da li je tajanstveni izvodjač radova na raskopavanju leskovačkih trotoara imao neku kontroulu koliko kvalitetno ih ” vraća u stanje prvobitne namene” ?

Ako nije, zašto ne?

I ko će da odgovara ako se dogodi neka saobraćajka zbog udarne rupe zamaskirane peskom?

https://jugpress.com/wp-admin/post.php?post=138904&action=edit

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare