Okrivljeni za pretnje vlasnici OK radija preneo imovinu bratu

VRANJE

Okrivljeni za pretnje vlasnici OK radija Oliveri Vladković, Dejan Nikolić Kantar, preneo je vlasništvo kladionica Koloseum gejm svom bratu Miloradu Nikoliću, saznaje Udruženje novinara Srbije (UNS) iz ovog medija.
Zaziđeni prozori OK radija (foto: OK radio) Zaziđeni prozori OK radija (foto: OK radio)

Naime, u Agenciji za privredne registre, u Registru privrednih subjekata, izvršena je promena članova, odnosno, izbrisani su podaci o Dejanu Nikoliću i upisan je Milorad Nikolić kao jedini član sa 100 % udela lanca kladionica na Kosovu i Metohiji i centralnoj Srbiji.

Vlasnica OK radija Olivera Vladković je odbila da Kantaru potpiše saglasnost za izgradnju nelegalnog objekta kojim su zazidani prozori redakcije ove medijske kuće. Bespravnu gradnju prijavila je i inspekciji.

Nakon toga, Vladković je prijavila pretnje i uništavanje prostorija OK Radija, zbog čega je Dejanu Nikoliću Kantaru određen jednomesečni pritvor. U Opštinskom sudu u Vranju je 16. avgusta počelo suđenje njemu i ostalim optuženima za pretnje i uništavanje imovine OK radija. I na ovom suđenju prisutni novinari su čuli rečenice koje se mogu razumeti kao pretnje svima koji se bave ovim slučajem.

Izvor: UNS

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare