OFK Žarkovo slavilo u Leskovcu

smart

LESKOVAC


I taman kada su mnogi navijači Dubočice pomislili da će njihovi fudbaleri biti mnogo uspešniji ovog proleća u odnosu na jesenja izdanja, stiglo je neprijatno iznenađenje u meču sa OFK Žarkovom na Gradskom stadionu u Leskovcu. Gosti su bili uspešniji i sa 1:2 slavili pobedu i tako prekinuli uspešnu seriju fudbalera leskovačkog prvoligaša, koji su najpre slavili u meču sa novosadskim Kabelom, a potom su došli do jednog boda u susretu sa liderom na tabeli ekipom Radničkog 1923 u Kragujevcu.

Da je svaki novi meč novo iskušenje i novo dokazivanje pokazao je ovaj susret sa ekipom Žarkova, čiji fudbaleri znaju i umeju da igraju. Momci trenera Saše Mrkića silno su želeli da ostvare novu pobedu, ali izgleda, u prevelikoj želji, da do toga dođu jednostavno rečeno su sagoreli. Nije bilo manjka borbenosti, a ni želje za pobedom, ali izgleda da nisu našli pravi put da ponove još jedan podvig u nizu.

Iz ovog susret moraće da svi izvuku pouke, jer nijedan meč nije dobijen ako se to ne valorizuje na samom terenu. Žal za neosvojenim bodovima treba izbrisati novim htenjem i ovo što je propušteno na svom terenu moraće da se nadoknadi već na sledećem gostovanju u Čačku kada će fudbaleri Dubočice za rivala imati iskusnu ekipu domaćeg Borca.
20.kolo Prve lige Srbije
DUBOČICA – OFK ŽARKOVO 1:2 (0:0)
Igrano na Gradskom stadionu u Leskovcu, bez prisustva publike
Sudija: Nikola Đorđević (Aranđelovac)
Pomoćnici: Nikola Obradović i Aleksandar Govedarović
Strelci: Za Dubočicu D. Savić u 90.min. a Kiso u 60. i Karišić u 88.minutu
Žuti kartoni: Marković, Ivanov i D. Mladenović (Dubočica(, a Šuljagić, Ignjatović, Obrenović i Jovanović (Žarkovo)
DUBOČICA::M. Mladenović, Stanković, Mitrović (Jovanović), Savić, Gorčić (Ivanov), N. Mladenović , Radić, Marković, Pavišić (D. Mladenović), Vuković, Marković (Stamenković).
ŽARKOVO: Šuljagić, N. Jovanović, Karišić (Mirković), Radonjić Ignjatović, Vidović, Manić (Dišić), Kiso, Nović (I. Jovanović), Obranović, Ilić (Babić).

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare