Održana Deseta konferencija vranjskih socijalista

VRANJE

U velikoj sali Skupštine grada u Vranju održana je Deseta konferenciju Gradska organizacije Socijalističke partije Srbije. U njenom radu učestvovali su član Predsedništva SPS Nikola Šainović i potpredsednici partije Novica Tončev i Ibro Ibrahimović.

Zoran Antić predsednik vranjskih socijalista pozdravio je prisutne najavljujući člana Predsedništva SPS Nikolu Šainovića kao “heroja odbrane Srbije u Hagu”.

Jednoglasno je usvojen predloženi poslovnik o radu Desete konferencije Gradske organizacije Socijalističke partije Srbije u Vranju. U radu konferencije učestvovalo je 219 od 250 delegata.

Od 250 odabranih, 70 je izabrano u mesnim odborima, 30 delegata je iz redova Socijalističke omladine i Foruma žena Gradskog odbora Socijalističke partije, 16 delegata sa opšte partijske liste i 134 delegata po osnovu članstva u organima Gradske organizacije SPS.

Na Desetoj konferenciji Gradske organizacije vranjskih socijalista izabrani su delegati Kongresa Socijalističke partije Srbije sa teritorije grada Vranja, dati predlozi za članove Glavnog odbora SPS, Statutarne komisije, kao i predlog za predsednika Socijalističke partije Srbije. Radni deo skupa protekao je bez prisustva medija.

Novinarima je rečeno da će GrO SPS u Vranju izdati saopštenje o ishodu rada i odlukama sa Desete konferencije nakon završetka skupa.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare