Održana dekupaž radionica u humanitarne svrhe

VRANJE

Na Pedagoškom fakulteta u Vranju održana je dekupaž radionica „Za Nadičin siguran hod“.

Cilj je bio prikupljanje novčane pomoći za Vranjanku Nadicu Stošić koja boluje od multipla skleroze. Prikupljeno je 20. 000 dinara.

U radu radionice učestvovali su zaposleni na fakultetu, ali i zainteresovani građani, koji su imali priliku da se upoznaju sa jednom od varijanti dekupaž tehnike ali i pokažu solidarnost sa svojom sugrađankom Nadicom čija bolest preti da je ostavi nepokretnom.

S obzirom na veliko interesovanje, voditeljka radionice i asistent na Pedagoškom fakultetu, Marija Dejković, najavila je još nekoliko sličnih akcija.

„U planu je i uključivanje studenata i saradnja sa drugim institucijama, kako bi se akcije omasovile i prikupila sredstva za naše sugrađanke Nadicu, Andrijanu i Snežanu, koje su ovih dana u centru pažnje svih nas, nažalost povodom koji zahteva buđenje i pomoć svih. Kao institucija čiji je jedan od primarnih zadataka da vaspitava i obrazuje mlade ljude za jedan od najhumanijih poziva, apelujemo na sve institucije i građane da se uključe i pomognu, u skladu sa svojim mogućnostima, našim mladim i hrabrim sugrađankama“, poručila je prof. dr Ljiljana Mitić sa Pedagoškog fakulteta u Vranju.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare