Održana audicija za takmičenje “Srbija u ritmu Evrope”

LESKOVAC

U Centru za stručno usavršavanje u obrazovanju održana audicija za mlade Leskovčane koji će učestvovati na dečijem muzičkom takmičenju „Srbija u ritmu Evrope“. Sledeće godine takmičiće se 20 gradova i opština koje će predstavljati 20 zemalja Evrope, Izrael i Australiju. Leskovčani svojim umećem će predstavljati Kraljevinu Belgiju, a publika će ovo takmičenje pratiti na televiziji Prva.

„Deca koja učestvuju u ovom projektu se međusobno bore da pobede pesmom i igrom“ kaže Igor Karadarević direktor programa na Prvoj srpskoj televiziji. „Svaki grad u Srbiji predstavlja jednu zemlju Evrope. Ukoliko Leskovac pobedi u takmičenju, deca ovog grada putovaće u Belgiju na sedam dana, pošto zastupaju ovu državu. Pored toga, Leskovac bi u tom slučaju bio domaćin takmičenja koje će se odvijati 2020. godine, tako da bi vaš grad dobio 365 dana promocije na našoj televiziji.“

Sa decom koja prođu audiciju će raditi stručna lica koja na ovoj televiziji spremaju takmičare za emisiju „Tvoje lice zvuči poznato“. Karadarević kaže i da će oni dolaziti dva puta nedeljno u Leskovac, jer su pripreme opsežne, a želimo da deci omogućimo da najbolju moguću pripremu scenskog nastupa“.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare