Održana 21. sednica Skupštine opštine Lebane

LEBANE

Sednica Skupštine opštine Lebane, 21. po redu, održana je danas u Domu kulture “Radan”. U sklopu prve tačke Dnevnog reda usvojena je odluka o budžetu opštine Lebane u visini od 1,14 milijardi za narednu godinu.

U drugoj tački je usvojen Plan razvoja opštine Lebane 2023-2030. godine, na kome se radilo prethodnih meseci, a kojim su definisani pravci razvoja koji su od velikog značaja za opštinu Lebane.

Direktori javnih preduzeća opštine Lebane su na današnjoj sednici detaljno izložili programe poslovanja i finansijske planove za 2023. godinu za svoja preduzeća.

 Ponovili su da su direktori (nabrojali kojih) javnih preduzeća su predložili programe rada i finansijske programe za narednu godinu, ali to su isto naveli i na prošloj sednici i zato to nisam htela da ponavljam. 

Direktori Turističke organizacije opštine Lebane, Doma kulture, Biblioteke, Ustanove za sport, Centra za socijalni rad i Doma zdravlja predložili su programe rada kao i finansijske planove za 2023. godinu za svoje ustanove, koji su izglasani od strane odbornika. Usvojeni su i finansijski planovi svih obrazovnih ustanova na teritoriji opštine Lebane za narednu godinu. 

Sednica se sastojala od 37 tačaka Dnevnog reda i one su usvojene glasovima većine prisutnih odbornika.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare