Održan Sajam obrazovanja u Vranju

VRANJE

Sajam obrazovanja je drugi put organizovan u Vranju u Sportskoj hali, a učenici završnih razreda osnovnih i srednjih škola mogli su na jednom mestu da dobiju informacije o daljem obrazovanju i da se informišu o svemu što grad Vranje nudi na polju školstva.

13037-yyZZhNAyL4Lh-1200.jpg

Predsednica Skupštine grada Vranja Zorica Jović istakla je da se nada da će ova manifestacija postati tradicionalna.

,,Nalazite se na jednoj veoma bitnoj životnoj raskrsnici, kada je važno doneti ispravnu odluku, bez obzira na to da li je reč o upisu u srednju školu ili na fakultet. Verujem da ćete uz pomoć svojih razrednih starešina, profesora i roditelja napraviti dobar izbor i odabrati ono što je najbolje za vas, a najbolje je ono što će vas učiniti srećnim i omogućiti vam dobar život. Verujem da će vaš izbor biti pravi i da će vam današnji sajam pomoći prilikom odabira buduće srednje škole ili fakulteta“, rakla je Jović.

U Vranju postoji 6 srednjih škola sa preko 30 obrazovnih profila, kao i visokoškolske ustanove Pravni i Pedagoški fakultet i Akademija tehničko-vaspitačkih strukovnih studija. Na sajmu obrazovanja svoje obrazovne profile, smerove i studijske programe predstavile su sve osnovne i srednje škole, kao i visokoškolske ustanove iz Vranja.

Gradski većnik za sport Nenad Đorđević je istakao da mu je zadovoljstvo što su tu i privrednici koji promovišu dualno obrazovanje, kao i predstavnici Privredne komore Srbije. 

13037-8LUnd1dnRNE8-1200.jpg
Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare