Održan humanitarni koncert za Jovanu Pavlović

LESKOVAC

U Narodnom pozorištu sinoć je održan koncert na kome su učestvovali Ženski vokalni ansambl „Stars“, Vokalna grupa “Libero” i Kamerni orkestar “Amorozo”. Koncert je bio humanitarnog karaktera, jer je sav prihod namenjen za lečenje naše sugrađanke Jovane Pavlović.

Jovana boluje od najagresivnije vrste tumora, zloćudnog tumora slepoočnog režnja mozga. U novembru 2022. godine operisana je na Klinici za neurohirurgiju u Beogradu, a postoperativno lečenje sprovedeno je na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije zračnom terapijom i hemioterapijom, koje i dalje traju. Da bi se vratila njenoj prvoj ljubavi – violini, kao i njenim đacima, Jovana želi da u toku primanja hemioterapije lečenje nastavi i u klinici na Kubi primenom vakcina, jer su mogućnosti daljeg lečenja u Srbiji iscrpljene. Sredstva su potrebna za lečenje u inostranstvu, specijalističke preglede, laboratorijske analize, terapije, operaciju gama nožem, kao i za troškove puta i smeštaja u toku lečenja.

Najjednostavnijij način za pomoć Jovani je slanjem sms poruke „1492“ na broj 3030. Cena poruke je 200 dinara, a PDV se ne naplaćuje. (kraj) IS/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare