Odobrili “Džinsiju” da izvodi dodatne radove

LESKOVAC

Na današnjoj , 89. sednici Gradskog veća Grada Leskovca usvojen je predlog odluke kojom se odobrava izvođenje radova sa karakterom investicionog održavanja poslovno-proizvodnog objekta „Sintetika“ kompaniji „Džinsi“. Obrazlažući predlog Miloš Cvetanović, načelnik Gradske uprave Grada Leskovca, je rekao da je predmet i predračun radova izrađen od strane veštaka za oblast građevinarstva i stambeno-komunalnu delatnost Spasoja Đorđevića.

„Zakupac je u obavezi da se tokom investicionih radova pridržava uobičajenih standarda i važećih propisa u oblasti građevinarstva i oslobađa se plaćanje zakupnine tokom perioda izvođenja radova, a to je od 1.1.2019. – 30.6.2019. godine. Nakon izvedenih radova, na obrazložen predlog zakupca, a prema izvršenoj proceni vrednosti, kvaliteta i standarda izvedenih radova i verifikovanim iznosom uloženih sredstava od strane ovlašćenog veštaka, uz naknadnu saglasnost zakupodavca, zakupac ima pravo na umanjenje zakunine u iznosu od najviše 50% mesečne zakupnine, za period koji odgovara visini uloženih sredstava, bez mogućnosti priznavanja svojinskih prava na poslovnom prostoru po osnovu ulaganja sredstava, a o čemu će se odlučiti posebnom odlukom Gradskog veća.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Pozdrav sa Voždovca
Pozdrav sa Voždovca
5 godine pre

A u šta je grad Leskovac tamo uložio do sada preko 2 miliona evra, ponavljam preko 2 milona evra je naplatila neka firma ROOF za sanaciju i adaptaciju tog pogona.