Odličan rezultat učenika GTŠ Neimar na Republičkom takmičenju

NIS-NOVI PAZAR

Minulog vikenda u Novom Pazaru je održano Republičko takmičenje učenika geodetskih i građevinskih škola.

Učenici Građevinske tehničke škole „Neimar“ iz Niša ostvarili su odličan rezultat.

Emil Mišić, učenik odeljenja At4 osvojio je prvo mesto iz matematike sa maksimalnih 100 poena.

Učenica trećeg razreda obrazovnog profila Arhitektonski tehničar, Biljana Stevanović osvojila je drugo mesto iz predmeta Statika i otpornost materijala dok se Milica Đokić, učenica odeljenja GD4 takođe okitila srebrnom medaljom, iz predmeta Geodetska merenja i računanja.

Učeniku odeljenja R3 Jovanu Brankoviću, rukovaocu građevinskom mehanizacijom, izmakla je medalja za samo jedan poen. Zapažene rezultate imale su i Sandra Milovanović, odeljenje At3, iz predmeta Aplikativni računarski programi i Jovana Lazić, odeljenje At21, iz predmeta građevinske konstrukcije.

Za dobitnike nagrada upriličen je prijem kod direktora škole, koji im se tom prilikom zahvalio na učešću, postignutim rezultatima ali i na ponašanju tokom takmičenja.

„Ovo su odlični rezultati, ne možemo reći iznad očekivanja, jer uvek očekujete najbolje. Učenici su svojim ponašanjem, ophođenjem prema obavezama na takmičenju i konačno postignutim rezultatima dostojno reprezentovali školu. Ne postoji ekipni rezultat, ali smo sigurno u samom vrhu, sa tri osvojene medalje. Više od samih rezultata raduje to što su naši učenici pokazali da se u školi vredno radi, i da rezultati ne izostaju. Ovo je naravno podstrek i motivacija i za ostale učenike da nastave sa dobrim radom.“ – poručio je direktor GTŠ Neimar Sreten Vasić.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare