Odgovor na saopštenje SDPS-a upućenog Narodnoj stranci Vranje

VRANJE

S obzirom da gospodin gradonačelnik, kao po običaju, nema hrabrosti da odgovori i uđe u polemiku sa bilo kim, pa čak i sa nama iz opozicije, duboko pogođen istinom i iznetim činjenicama da građani Vranja nisu slepi i da dobro znaju u kakvom ekonomskom “tigru” od grada žive, a u nedostatku argumenata, to onda mora da urade njegovi glasnogovornici, prilepuše svake vlasti i upravo jedni od onih za koje smo u predhodnom tekstu govorili da su funkcioneri svake vlasti i da grad urušavaju decenijama, navodi se u odgovoru na saopštenje SDPS-a upućenog Narodnoj stranci Vranje.

” Mada u tom trenutku direktno na njih nismo mislili, verovatno zbog njihove prepoznatljivosti ali eto, nisi hteli da nepravedno budu izostavljeni pa su se sami javili.Da biste gospodo iz SDPS-a govorili o izborima i o nekakvom pobedničkom timu i duhu morali biste bar jednom na izbore kao takve da izađete samostalno ili pak u nekoj koaliciji gde će vaše ime, vaš program i vaša politika biti vidljivi i prepoznatljivi.Kao prilepuša svakoj vlasti, a naročito ovoj, ostali ste bez identiteta, ako ste ga uopšte i imali, s obzirom da za vašeg predsednika odbora ovde u Vranju važi isključivo ona maksima nama nepoznatog autora na našem, vranjskom, dijalektiu koja glasi  “kanta s mas ja sam s vas”.Nećete vi floskulama ubediti građane Vranja da stvari posmatraju širom zatvorenih očiju. Građani Vranja nisu slepi, a čak i da jesu, hipotetički rečeno, vozeći se gradskim ulicama koje su prepune udarnih rupa shvatili bi vrlo brzo gde žive. Građani Vranja dobro znaju koliko nam je grad ekonomski jak samim pogledom u sopstvene novčanike, a o lepoti vaših infrastrukturnih dostignuća ne možemo da govorimo govorimo, s obzirom da do sada ništa niste ni završili od onoga što ste vi kao vlast počeli da gradite. Da ste se manje bavili floskulama i ubeđivali gradjane da je crno, belo, a belo, crno i više radili možda biste nešto i završili. Ovako ostaje vam samo da širite praznu priču kreiranu u glavi gradonačelnika nesposobnog da se suoči sa građanima koji dobro vide i ne veruju svemu što čuju. Uostalom, zato ste i uvek na gradskoj kasi.I na kraju gospodo SDPS-ovci, kolko god da vas ima, najlakše je i najlepše biti nevidljiv koalicioni partner noseći ime neke stranke prilepuše i biti uvek na državnom kazanu. Međutim, mi vam iskreno obećavamo da deo sledeće vlasti sigurno nećete biti, bar ne u Vranju. A mi držimo reč!
Narodna stranka Vranje

. Mada u tom trenutku direktno na njih nismo mislili, verovatno zbog njihove prepoznatljivosti ali eto, nisi hteli da nepravedno budu izostavljeni pa su se sami javili.Da biste gospodo iz SDPS-a govorili o izborima i o nekakvom pobedničkom timu i duhu morali biste bar jednom na izbore kao takve da izađete samostalno ili pak u nekoj koaliciji gde će vaše ime, vaš program i vaša politika biti vidljivi i prepoznatljivi.Kao prilepuša svakoj vlasti, a naročito ovoj, ostali ste bez identiteta, ako ste ga uopšte i imali, s obzirom da za vašeg predsednika odbora ovde u Vranju važi isključivo ona maksima nama nepoznatog autora na našem, vranjskom, dijalektiu koja glasi  “kanta s mas ja sam s vas”.Nećete vi floskulama ubediti građane Vranja da stvari posmatraju širom zatvorenih očiju. Građani Vranja nisu slepi, a čak i da jesu, hipotetički rečeno, vozeći se gradskim ulicama koje su prepune udarnih rupa shvatili bi vrlo brzo gde žive. Građani Vranja dobro znaju koliko nam je grad ekonomski jak samim pogledom u sopstvene novčanike, a o lepoti vaših infrastrukturnih dostignuća ne možemo da govorimo govorimo, s obzirom da do sada ništa niste ni završili od onoga što ste vi kao vlast počeli da gradite. Da ste se manje bavili floskulama i ubeđivali gradjane da je crno, belo, a belo, crno i više radili možda biste nešto i završili. Ovako ostaje vam samo da širite praznu priču kreiranu u glavi gradonačelnika nesposobnog da se suoči sa građanima koji dobro vide i ne veruju svemu što čuju. Uostalom, zato ste i uvek na gradskoj kasi.I na kraju gospodo SDPS-ovci, kolko god da vas ima, najlakše je i najlepše biti nevidljiv koalicioni partner noseći ime neke stranke prilepuše i biti uvek na državnom kazanu. Međutim, mi vam iskreno obećavamo da deo sledeće vlasti sigurno nećete biti, bar ne u Vranju. A mi držimo reč!” navodi Narodna stranka Vranje.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare