Odbornik SNS Nataliji Stojmenović: „Vi ste iz Vranja, teško je naučiti kako funkcioniše Beograd“

VRANJE

Na sednici Skupštine grada Beograda, održanoj danas, odbornik Srpske napredne stranke Aleksandar Mirković izneo je kritike na račun šefice odborničke grupe Zeleno-levog fronta i Pokreta slobodnih građana Natalije Stojmenović istakavši da Stojmenović nije adekvatno upućena u proceduru izbora gradske uprave. 

„Znam da ste pre dve godine bili kandidatkinja iz Vranja i tada san Vam rekao da je teško tako brzo savladati funkcionisanje gradske uprave“, rekao je Mirković u svom obraćanju i dodao da Stojmenović ,,ne treba da brine šta će raditi gradska vlast i da pored niza neistina, napamet naučenih govora, da je opet pokazala elementarno neznanje”.

Odbornik Miloš Pavlović naveo je da je Mirković prekršio poslovnik time što je ulazio u to odakle je odbornica Stojmenović.

Stojmenović je istakla da ZLF i PSG neće podržati ,,novog – starog” kandidata Aleksandra Šapića za gradonačelnika Beograda. 

,,Gradonačelnika ste krili u kampanji, a jedino što je radio, obilazio je velike infrastrukturne projekte koji godinama nisu završeni”, naglasila je Stojmenović.

Ona je istakla da joj je žao što nisu čuli obrazloženje za kandidate i kandidatkinje na listi za gradsko veće, a bivši šef kabineta Šapića je danas „pred optužnicom za korupcionaški skandal Kentkart“.

„Bojim se da ćemo dobiti vlast za koju nisam sigurna da će uspešno odgovoriti na ono što se u ovom gradu dešava, poput toga da mnoga naselja nemaju vodu“, istakla je Stojmenović  i dodala da Šapić ne ume da razgovara sa građanima s kojima se ne slaže, da im izbija telefon iz ruke i nasrće na njih.

Na osnovu glasanja odbornika Šapić je ponovo izabran za gradonačelnika Beograda, a za zamenicu gradonačelnika izabrana je Vesna Vidović. (kraj) DC/MS

442488699_1454718152100627_1620231331433212243_n.jpg

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare