Odbornici vladajuće većine u Leskovcu prekinuli “Čuvanje Skupštine”

LESKOVAC

Odbornici vladajuće koalicije Skupštine grada Leskovca danas su prekinuli svoje dežurstvo u zgradi Skupštine započeto u petak, 12. aprila, saopšteno je iz kabienbta gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića.

Dežurstvo je , kažu, ” započeto sa ciljem odbrane gradskih institucija od eventualnih napada predstavnika opozicije i demonstranata, i zbog solidarnosti sa kolegama odbornicima Skupštine grada Beograda”.

Ipak “grad Leskovac je grad miroljubivih i tolerantnih ljudi, a vladajuća koalicija, legitimno izabrana od strane građana, neće i ne sme dozvoliti bilo kakvu vrstu nasilja i narušavanja mira, te njeni odbornici ističu da su bili odlučni u svojoj nameri da sačuvaju Skupštinu grada Leskovca i da će, ukoliko to bude potrebno, ponovo stati u odbranu Skupštine”, navodi s eu saopštenju.

Odbornici koalicije „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“ dodaju da su jedinstveni u svojoj nameri da poštuju izbornu volju građana i da će nastaviti da rade za njihovu dobrobit.

“Odbornici vladajuće koalicije ovim putem pozivaju sve svoje sugrađane da u petak, 19. aprila, prisustvuju skupu kampanje „Budućnost Srbije“, pokažu koliku snagu imaju i time podrže predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i njegovu politiku kojom je Srbija počela da pobeđuje i postiže značajne rezultate na spoljašnjem i unutrašnjem planu”, navodi s eu saopštenju.

3
Ostavite komentar

avatar
3 Tema komentara
0 Odgovori na temu
0 Pratioci
 
Najvise reakcija na komentar
Najvaznija tema
3 Autor komentara
Jordanisteko rok vazenjaJoca Skorasni komentari autora
  Prati  
Najnoviji Najstariji Najviše glasova
Obavesti me o
Jordan
Gost
Jordan

Ovo je samo mamac na slici…pa ovi jadni ne bi mogli ni dve ovce da sacuvaju ..
A onda iza vrata od g- dina Djurovica bull terijeri.. e to je ono pravo…
Odvezani kao od lanca cekaju zrtvu, a ovi jadnici na slici bi bili oduvani od malo jaceg vetra…
Suma sumaru …bas ste fini…

isteko rok vazenja
Gost
isteko rok vazenja

Ne postoji gospodin koji se sluzi recnikom piksle. Niti dzentlmen s manirima u okruzenju selskih draguzina bez dama. Drustveno bice koje razmenjuje misljenja s partijsko ELU obezbedjenje, soferi, prebezi iz G17 i DSS, je samo politikant koji nista sem napisanog govora i komentara na portalima ne cita. A hteo bi on da bude i intelektualac i gospodin i dzentlmen i politicar. Al tesko u kasabu, koju je sam stvorio. Iza umnih ostaju institucije, iza spadala samo kasabe.

Joca
Gost
Joca

E kakvi cudaci, da oce svi autobusi u petak da im se pokvare

Проститутки Бишкека