Odbornici vladajuće većine u Leskovcu prekinuli “Čuvanje Skupštine”

LESKOVAC

Odbornici vladajuće koalicije Skupštine grada Leskovca danas su prekinuli svoje dežurstvo u zgradi Skupštine započeto u petak, 12. aprila, saopšteno je iz kabienbta gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića.

Dežurstvo je , kažu, ” započeto sa ciljem odbrane gradskih institucija od eventualnih napada predstavnika opozicije i demonstranata, i zbog solidarnosti sa kolegama odbornicima Skupštine grada Beograda”.

Ipak “grad Leskovac je grad miroljubivih i tolerantnih ljudi, a vladajuća koalicija, legitimno izabrana od strane građana, neće i ne sme dozvoliti bilo kakvu vrstu nasilja i narušavanja mira, te njeni odbornici ističu da su bili odlučni u svojoj nameri da sačuvaju Skupštinu grada Leskovca i da će, ukoliko to bude potrebno, ponovo stati u odbranu Skupštine”, navodi s eu saopštenju.

Odbornici koalicije „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“ dodaju da su jedinstveni u svojoj nameri da poštuju izbornu volju građana i da će nastaviti da rade za njihovu dobrobit.

“Odbornici vladajuće koalicije ovim putem pozivaju sve svoje sugrađane da u petak, 19. aprila, prisustvuju skupu kampanje „Budućnost Srbije“, pokažu koliku snagu imaju i time podrže predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i njegovu politiku kojom je Srbija počela da pobeđuje i postiže značajne rezultate na spoljašnjem i unutrašnjem planu”, navodi s eu saopštenju.

Prati
Obavesti me o
guest

3 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Jordan
Jordan
5 godine pre

Ovo je samo mamac na slici…pa ovi jadni ne bi mogli ni dve ovce da sacuvaju ..
A onda iza vrata od g- dina Djurovica bull terijeri.. e to je ono pravo…
Odvezani kao od lanca cekaju zrtvu, a ovi jadnici na slici bi bili oduvani od malo jaceg vetra…
Suma sumaru …bas ste fini…

isteko rok vazenja
isteko rok vazenja
5 godine pre

Ne postoji gospodin koji se sluzi recnikom piksle. Niti dzentlmen s manirima u okruzenju selskih draguzina bez dama. Drustveno bice koje razmenjuje misljenja s partijsko ELU obezbedjenje, soferi, prebezi iz G17 i DSS, je samo politikant koji nista sem napisanog govora i komentara na portalima ne cita. A hteo bi on da bude i intelektualac i gospodin i dzentlmen i politicar. Al tesko u kasabu, koju je sam stvorio. Iza umnih ostaju institucije, iza spadala samo kasabe.

Joca
Joca
5 godine pre

E kakvi cudaci, da oce svi autobusi u petak da im se pokvare