ODBORNICI, VEĆNIK I DIREKTOR ISKLJUČENI IZ JEDINSTVENE SRBIJE

LESKOVAC

Gradski odbor Jedinstvene Srbije u Leskovcu saopštio je danas da je iz te stranke isključeno četvoro odbornika u Skupštini grada Leskovca.

Sem odbornika Ivane Krstić, Vesne Stojković, Saše Simonovića i Radosava Jovića, iz JS su isključeni I direktor Centra za stručno usavršavanje u obrazovanju Slaviša Pejić, kao i tehnički sekretari Irena Aleksić i Tatjana Pejić.

U saopštenju se navodi da članovi Jedinstvene Srbije, po odluci Gradskog odbora u Leskovcu, nisu više ni Nikola Jakovljević-Koča, član Gradskog veća i Jugoslav Žižić, izvršni direktor Metroparking-Jug.
Razlozi za njihovo isključenje iz stranke su protivstranačko delovanje, zastupanje sopstvenih umesto stranačkih interesa, iznošenje neistina i urušavanje ugleda stranke Jedinstvena Srbija, dodaje se u saopštenju.
Gradski odbor Jedinstvene Srbije u Leskovcu zatražio je od odbornika da postupe moralno i vrate mandate stranci od koje su ih i dobili, navodi JS I dodaje da se “od rada direktora Centra za stručno usavršavanje u Leskovcu, Slaviše Pejića, i reuzltata koje ova ustanova postigne, leskovačka Jedinstvena Srbija se ograđuje a u narednom periodu će po koalicionom sporazumu Srbija tražiti smenu direktora i dati novo kadrovsko rešenje”.
Jedinstvena Srbija je u Leskovcu član vladajuće većine.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare